Taal selectie:

Wat is Pillowise?

Pillow range

Meten is weten! Pillowise biedt een totaal nieuwe visie op slaapcomfort. Via een simpele maar doeltreffende meting kan snel worden bepaald wat het best passende kussen voor je lichaam is.

Ieder menselijk lichaam is uniek. Voor de beste nachtrust en om het lichaam 's nachts maximaal te laten ontspannen, is het belangrijk op een kussen te slapen dat op je lichaamsmaten is afgestemd.
Het is van belang dat je kussen niet te hoog en niet te laag is. Een passend kussen, met de correcte hoogte en vorm, past zich aan aan de contouren van de nek, is comfortabel zacht en geeft goede ondersteuning. Om je perfecte hoofdkussen te bepalen dienen je maten te worden opgenomen. Je kunt je laten opmeten door de Pillowise specialist in de buurt, of direct beginnen met behulp van de meetinstructies op deze website.

Ga naar waar te koop om een lijst van de verkooppunten te vinden.

Pillowise kussens zijn ergonomisch ontworpen met gebruik van de beste materialen. Ze worden in onze fabriek in Nederland gemaakt. Om je elke nacht opnieuw te verzekeren van een optimale nachtrust, krijg je vijf jaar garantie op Pillowise kussens.

- Afmetingen: 55cm x 35 cm
- Kern: 100% hoogwaardig Nederlands traagschuim
- Hoes: Vochtregulerende 100% Tencel® toplaag op polyester onderlaag
- Hoes is afneembaar en wasbaar op 40°C